lunes, 28 de septiembre de 2009

El ataque de los Zombies de la Alcarria

La meva darrera estada a BCN em va servir per recordar-me que, com a mínim des del punt de vista de la festa, per aquí no hi ha res que se li pugui comparar. A la sortida de Sr. Lobo el Sergio (AKA Mapache) em va sugerir una idea per un curtmetratge que pot tenir la seva gràcia: l’atac dels zombies a un poble de la Castella profona on s’hi ha instal•lat un cementiri nuclear. Tot i que tots estavem sota la influència de l’alcohol i les drogues la veritat és que al dia següent ho vaig comentar a alguns amics (Jodri, Sebastià) i la idea de disfressar-se de zombie també els va semblar bastant atractiva. A l’espera de seguir madurant les idees per un guió en condicions, aquí us penjo el que podria ser el cartell de la futura superproducció.
P.D.: Si. Es tracta d’un homenatge en plan Serie B del cartell de “La ciudad no es para mi” de Paco Martínez Soria, la reivindicació del “paleto” espanyol per antonomàsia.

3 comentarios:

McPache dijo...

Guay, entonces ya estamos en la fase de preproducción :D

Muy bueno el cartel, con la benemérita y el párroco. Ya me estoy imaginando la versión zombie del tonto del pueblo xD

Un saludo!

Unknown dijo...

A veure si es posible...Molt bo el cartell

El Duendecillo Coprófago dijo...

Molt bona la idea... Ve a ser com barrejar "La Noche de los Muertos Vivientes" con "Viaje a la Alcarria". Podria sortir tb Camilo José Cela (ja posats...).